HAKU JÄSENEKSI

Säännöt ja jäsenkriteerit

Seuran jäseneksi voi johtokunta hakemuksesta hyväksyä kaikki alueella toimivat Taidemaalariliiton, Suomen Kuvanveistäjäliiton, Suomen Taidegraafikkojen Liiton, MUU ry:n, Valokuvataiteilijoiden liiton ja Taiteilijat O ry:n jäsenet.

Länsi-Uudenmaan Taiteilijaseuran jäsenyyttä voi anoa myös ammatillisin perustein sekä taideopintojen todistuksen, CV:n tai näytetöiden perusteella.

Kaikki jäsenhakemukset käsittelee kuukausittaisissa kokouksissaan vuosittain valittava hallitus ja antaa ne jäsenkokouksen päätettäväksi. Jäseneksiottamispäätös voidaan tehdä kevät- ja syyskokouksissa, jolloin päätökseen liittoihin kuulumattomien taiteilijoiden osalta riittää yksinkertainen enemmistö. Taiteen kentän monialaisuuden vuoksi johtokunta pyytää tarvittaessa konsultaatioapua.

Jäsenet suorittavat vuosittain jäsenmaksun, jonka suuruuden määrää vuosikokous.

Lisätietoja: sainio.seija[at]dnainternet.net

Hallituksen yhteystiedot

Taidelainaamo

Tervetuloa tutustumaan koko ajan muuntuvaan näyttelyymme!

Avoinna lauantaisin klo 9-13.

Lönnrotintie 11b,
09220 Sammatti