LUTSissa nyt:

Heikki Pasanen: eläimiä menneisyydestä 6.7.-31.7.2021

Taiteen asunnon olohuoneesta löytyy muun muassa Kristamariia Partin, Minna Linjan, Seija Sainion ja Viola Karvisen työt.

Taiteen asunto -näyttely Lohjan Asuntomessuilla 9.7.-8.8.2021

Länsi-Uudenmaan taiteilijaseura on mukana Lohjan asuntomessuilla näyttelyllä nimeltä Taiteen asunto. Näyttely löytyy Hiidenkodista (kohde nro 12).

Värikkäässä ja monipuolisessa näyttelyssä rennon abstraktit maalaukset kohtaavat pieniä ja yllättäviä yksityiskohtia sisältäviä kollaaseja ja veistoksia.  Näyttely on hyvä tilaisuus tutustua alueen taiteilijoi­hin ja tehdä taidehankintoja omaan kotiin.

Näyttelyn on kuratoinut Lohjan Hiidensalmen taidekoordinaattori Pasi Rauhala.

Näyttelyyn osallistuvat taiteilijat ovat:

Leena Arnould, Merja Castrén, Kaiju Haanpää, Viola Karvi­nen, Anna Kurki, Minna Linja, Kristamariia Partti, Mammu Rauhala, Marja-Riitta Romanainen, Seija Sainio ja Elsa Riikka Sutinen.

%d bloggers like this: